Știri Politică
12 iunie 2018

Teodor Meleșcanu: România nu finanţează oameni politici sau organizaţii de partid din Republica Moldova

Teodor Meleșcanu: România nu finanţează oameni politici sau organizaţii de partid din Republica Moldova

Ministrul de Externe al României, Teodor Meleşcanu, a declarat că România nu finanţează nici oameni politici, nici organizaţii de partid sau alt tip de organizaţii din Republica Moldova, sprijinul ţării sale fiind îndreptat spre instituţii şi spre reformele.

Declarațiile șefului diplomației de peste Prut au fost făcute la „Ora Guvernului” din plenul Camerei Deputaţilor, scrie Agerpres, citat de Deschide.md.

„Sprijinul nostru pentru Republica Moldova este îndreptat spre instituţii şi spre sprijinirea eforturilor pentru reformele din Moldova”, a spus ministrul de Externe de la București.

De asemenea, Teodor Meleșcanu a precizat care sunt prioritățile României la preşedinţia Consiliului Uniunii Europene și care se referă la „consistenţa politicii UE în ceea ce priveşte parteneriatul estic şi, în mod evident, una dintre priorităţile noastre atunci când vorbim despre parteneriatul de Est este Republica Moldova”.

Teodor Meleșcanu a reamintit sprijinul pe care România îl oferă Republicii Moldova.

„Nu am timp să vă înşir măcar câte eforturi s-au făcut, ce întâlniri şi de ce sprijin s-a bucurat întotdeauna Republica Moldova din partea noastră”, a spus șeful diplomației de la București.

BucPress

 

Material video


Distribuie:
Vizualizări: 1023

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate