Știri Politică
26 iunie 2019

Ucraina l-a rechemat pentru consultări pe ambasadorul său de la Consiliul Europei

Ucraina l-a rechemat pentru consultări pe ambasadorul său de la Consiliul Europei

Ucraina a decis să-l recheme pentru consultări pe ambasadorul său la Consiliul Europei, după decizia Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) privind Rusia, a anuntat pe Facebook ministrul Afacerilor Externe al Ucrainei, Pavlo Klimkin, citat de paginaderusia.ro

„Consiliul Europei a pierdut încrederea noastră și va fi extrem de greu să o restaurăm. Din lider în domeniul protecției drepturilor omului, această organizație a devenit un simplu manager, și acela mediocru. De aceea îl rechemăm pe ambasadorul nostru la Consiliul Europei pentru consultări”.

Potrivit lui Klimkin, decizia APCE este „deosebit de jignitoare” pentru Kiev, având în vedere că, în prezent, Consiliul Europei este prezidat de Franța, care este membra al formatului normand.

„Întinderea covorului roșu în fața deputaților ruși, fără îndeplinirea de către Federația Rusa a condițiilor stabilite, este scuzați-mi franceză, mauvais ton”, ​​a adăugat Klimkin. El a avertizat că decizia APCE „se va intoarce împotriva Europei”.

„Dar omenește, îmi pare rau pentru Consiliul Europei, întreaga Europă și fiecare dintre cei care au votat pentru acordarea acestei indulgențe delegației ruse. Compromisurile cu conștiința nu se termină niciodată cu nimic bun”, a concluzionat Pavlo Klimkin.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Foto: Delegația Ucrainei își sistează activitatea în cadrul sesiunii APCE

 

Ultimile știri Politică
Distribuie:
Vizualizări: 408

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate