Știri Radio Cernăuți
24 noiembrie 2017

Legea Educației și relațiile româno-ucrainene, discutate cu experții români la Radio Cernăuți (VIDEO)

Legea Educației și relațiile româno-ucrainene, discutate cu experții români la Radio Cernăuți (VIDEO)

În data de 24 noiembrie 2017 invitații emisiunii „Axa politică” de la Radio Cernăuți au discutat în direct despre noua Lege a Educației din Ucraina, despre relațiile româno-ucrainene actuale, dar și despre proiectele sociale, informaționale și culturale, care au fost analizate la Forumul Internațional „Intermarium” din Cernăuți.

Emisiunea „Axa politică” a fost moderată de jurnalistul Marin Gherman, oaspeții postului de Radio Cernăuți fiind Ștefan Popescu, analist de politică externă, profesor universitar la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative, ex-secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe și Liviu Iancu, coordonator de proiecte Eurocentrica București și editor la Europunkt.

„Axa politică” a fost transmisă în direct și pe Facebook pe grupul Radio Cernăuți și pe pagina Centrul Media BucPress. Emisiunea poate fi vizionată în subsolul acestui text.

BucPress

Material video


Distribuie:
Vizualizări: 907

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate