Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
16 mai 2018

Şcoala altfel: 37 de instituţii şcolare din Cernăuţi vor desfăşura tabere de vară pentru elevi

Şcoala altfel: 37 de instituţii şcolare din Cernăuţi vor  desfăşura  tabere de vară pentru elevi

Începând cu 29 mai  2018 în 37 de şcoli din oraşul Cernăuţi vor funcţiona tabere de vară pentru elevi. Despre aceasta a spus şeful Direcţiei regionale de Învăţământ din cadrul Consiliului regional Cernăuţi, Serghei Martîniuk în timpul emisiunii „Esenţa lucrurilor”, scrie agenţia acc.

Potrivit lui, pe parcursul a trei săptămâni,  peste 3,5 mii de copii vor avea posibilitatea să frecventeze aceste tabere. Mai mult decât atât, acestea vor fi lingvistice, oferindu-le copiilor posibilitatea de a învăţa o limbă străină.

„În principal, în oraşul nostru este studiată limba engleză, dar există cereri şi în privinţa studierii limbii germane, franceze şi poloneze”, a mai spus Martîniuk.

Totodadă, el a spus că din bugetul oraşului Cernăuţi vor fi achiziţionate 800 foi de odihnă pentru întremarea sănătăţii copiilor  în centrele de odihnă din regiunea Cernăuţi.  

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 420

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate