Social
Redactor: Elvira Chilaru
07 octombrie 2019

150 de motocicliști-bikeri au încheiat sezonul în orașul Ujgorod

150 de motocicliști-bikeri au încheiat sezonul în orașul Ujgorod

Închiderea sezonului de motociclete - 2019 a avut loc la Ujgorod. Aproximativ 15 de bikeri din Transcarpatia (aproape jumătate dintre participanți) și din alte regiuni ale Ucrainei au pornit de la intrarea principală a stadionului Avangard și au trecut pe străzile centrale ale orașului.

Oprirea a fost făcută în Piața Shandor Petefi. Aici toată lumea a avut posibilitatea de a vedea diverse motociclete și a discuta cu participanții la cursă.

Potrivit coorganizatorului evenimentului, Serghei Getsko, sezonul bikerilor a fost deschis  pe 9 mai la Mucacevo și se închide  în  „capitala” Transcarpatiei  - Ujgorod.

Bikerii ce au invadat vechea urbe, s-au fotografiat împreună  în Piața Teatralnaya, apoi s-au dus la aeroportul Ujgorod, unde participanții la eveniment au demonstrat  „starturi distractive”: cursă  lentă, cursă pe roata din spate, ocolirea cipurilor și multe altele.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 192

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți