Știri Social
19 mai 2017

180 de copii din estul Ucrainei se vor odihni gratuit în Republica Moldova

180 de copii din estul Ucrainei se vor odihni gratuit în Republica Moldova

Ucraina este recunoscătoare Republicii Moldova pentru posibilitatea  acordată copiilor ucraineni din regiunile Donețk și Lugansk de a-și întrema sănătatea  pe teritoriul ei.

În taberele de odihnă din R.Moldova se vor odihni și copiii militarilor răniți sau decedați în estul Ucrainei. În anul 2017 Ministerul Sănătății al Republicii Moldova a acordat 180 de locuri  pentru reabilitarea copiilor din Ucraina în Centrul de Reabilitare „Sergheevka“. În plus, Ministerul Educației al Republicii Moldova a planificat să aloce încă 100 de locuri pentru studenții din regiunile de est ale Ucrainei, afectate de război și 50 de locuri pentru studenții de la instituțiile de învățământ cu limba română de predare din Ucraina în lagărele de vacanță din Moldova.  Decizia corespunzătoare a fost luată la o reuniune a Guvernului Republicii Moldova la 17 mai anul curent.

BucPress 

 

Distribuie:
Vizualizări: 202

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate