36 de persoane din regiunea Cernăuți bolnave de pojar
Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
13 octombrie 2017

36 de persoane din regiunea Cernăuți bolnave de pojar

36 de persoane din regiunea Cernăuți bolnave de pojar

Numărul bolnavilor de rujeolă din regiunea Cernăuți a ajuns la 36 de persoane, dintre care 33 de copii și 3 adulți, conform instituției de stat din Cernăuți „Laboratorul centrului regional al Ministerului Sănătății din Ucraina” – notează Agenția BucPress.

Majoritatea bolnavilor nu sunt vaccinați. În cazul acestora sunt întreprinse măsuri antiepidemice, vaccinarea persoanelor de contact, supravegherea medicală, măsuri sanitare și igienice, dar și restrictive.

Incidența rujeolei a fost înregistrată printre locuitorii raioanelor Putila, Vijnița, Hliboca, Storojineț, Hotin și orașul Cernăuți.

La începutul lunii octombrie anul curent președintele Administrației de Stat de la Cernăuți asigura că vaccinul împotriva rujeolei din regiunea Cernăuți a fost suficient pentru  vaccinarea copiiilor.

Aducem la cunoștință că acoperirea vaccinului împotriva rujeolei în raionul Putila este de până la 28% în cursul celor 8 luni ale anului 2017. În timp ce în regiunea Cernăuți în ansamblu, nivelul de acoperire al vaccinării este de 68%.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 210

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate