Știri Social
08 august 2017

86 de copii din estul Ucrainei au plecat în vacanţă în Croaţia

86 de copii din estul Ucrainei au plecat în vacanţă în Croaţia

Potrivit lui Pavlo Jebirvski, şeful Adminitraţiei militar-civile regionale Doneţk, aceştia se vor odihni pe litoralul Mării Adriatice.

În plus, în timpul vacanţei, copiii vor avea posbilitatea să viziteze locurile şi obiectivele principale ale Croaţiei, să cunoască cultura şi tradiţiile locului, precum şi să-şi prezinte talentul în interpretarea cântecelor şi dansurilor populare ucrainene.

Amintim că, în perioada 29 iulie - 27 august 2017 un grup de copii din estul Ucrainei vor beneficia de o mini-vacanţă în localitatea Savudria din Croaţia.

Programul respectiv  este realizat de Ministerul pe problemele teritoriilor termporar ocupate şi persoanelor strămutate în interiorul Ucrainei cu participarea Ambasadei Ucrainei în Croaţia, Ministerului Demografiei, Familiei, Tineretului și Politicii Sociale a Croaţiei, Adminsitraţiei militare civile din Doneţk şi Lugansk, Întreprinderii pe acţiuni „Ukrzalizniţea” şi Fondului de Binefacere „Caritas Ucraina”.

În general,  conform programului în Croaţia vor pleca circa 300 de copii cu vârste cuprinse între 10 şi 15 ani, care locuiesc în cele mai apropiate teritorii de linia de contact din raionele Doneţk şi Lugansk şi se va desfăşura în trei etape, în fiecare din ele fiind incluşi câte 90 de copii.

În acest context, Ministerul pe problemele teritoriilor termporar ocupate şi persoanelor strămutate în interiorul Ucrainei aduce mulţumiri tuturor partenerilor pentru susţinere şi ajutorul acrodat, deoarece grija pentru copiii noştri, care zilnic se confruntă cu ororile conflictului armat este foarte importantă.

BucPress

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 97

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate