Social
Redactor: Mariana Struț
07 octombrie 2019

Acțiune de protest „Papucii rupți” în fața primăriei din Cernăuți

Acțiune de protest „Papucii rupți” în fața primăriei din Cernăuți

În data de 7 octombrie 2019, locuitorii cartierului Graviton în colaborare cu organizația publică „Pacienții bucovineni”,  au desfășurat în fața primăriei orașului Cernăuți o acțiune de protest –”Papuci rupți”, potrivit BucPress.

Pe treptele Primăriei au fost așezate 100 de perechi de încălțăminte uzată, scopul fiind reamintirea autorităților că locuitorii cartierului Graviton au solicitat de doi ani în urmă crearea unei secțiuni de acordare a ajutorului medical primar în această zonă a orașului foarte dens populată.

„Cetățenii își rup practic papucii, umblând prin cabinetele funcționarilor de stat, la ședințele grupurilor de lucru, ședințele consiliului orășenesc, dar – fără rezultate. Prin această acțiune am dorit să evidențiem că locuitorii cartierului Graviton în rând cu ceilalți cetățeni au ales conducerea orașului pentru ca toate drepturile și necesitățile lor să fie respectate și garantate, mai ales dreptul la medicina accesibilă”, a scris pe pagina sa de Facebook activista publică Natalia Gusak.

Agenția BucPress - www.bucpress.eu 

 

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 370

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți