Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
12 septembrie 2018

Ajută-l pe micul românaş din Tărăsauţi să învingă cancerul

Ajută-l pe micul românaş din Tărăsauţi să învingă cancerul

Un băiețel din localitatea românească Tărăsăuți, raionul Noua Suliţa care suferă de cancer cerebral, are nevoie de ajutorul nostru. Iar, în prezent, viaţa micului românaş depinde, din păcate, doar de bunătatea şi loialitatea noastră faţă de suferinţele altora.

La vârsta de doar 2 ani, Nichita Chelea, originar din Tărăsăuți, a fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală. Deşi micuțul a fost supus la mai multe cursuri de chimioterapie, de aproape 4 luni el se află în comă.

Tratamentul este foarte costisitor, motiv pentru care, familia bătiatului este nevoită să facă un apel public la ajutor.  

Aşadar, cei care doresc să-i dea micuţului Nichita o şansă la viaţă o pot face, donând bani în conturile părinţilor pe care le afişăm:

Donații în grivne:
Приватбанк: 5363542305653629 Келя Ігор Олексійович
PrivatBank: 5363542305653629 Kelea Igor Oleksiiovych

Vă rugăm să nu rămâneţi indiferenţi şi să acordăm o mână de ajutor pentru ca Nichita să aibă o viaţă fără cancer.

Părinţii vă sunt recunoscători pentru orice gest, iar pentru mai multe detalii, puteţi suna la numărul de telefon afişat +38 (097) 913 70 12 sau scriid pe adresa de e-mail: PayPal: kelja1987@gmail.com
Contăm pe bunătatea şi sprijinul dumneavoastră!

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 187

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate