Social
Redactor: Elvira Chilaru
19 februarie 2020

Alcool contrafăcut, descoperit în două depozite din Ujgorod și Hust

Alcool contrafăcut, descoperit în două depozite din Ujgorod și Hust

Procurorii Parchetului din regiunea Transcarpatia  împreună cu anchetatorii Instituției DFS  din regiunea Transcarpatia  și colaboratorii Serviciul Securității de Stat  au depistat în orașele Hust și Ujgorod  depozite și au  confiscat o cantitate considerabilă de alcool gata de realizare de origine dubioasă, precum și echipamente pentru fabricarea băuturilor spirtoase.

În seara zilei de 18 februarie, colaboratorii organelor de drept  au confiscat peste 19.000 de sticle de votcă, peste 31.000 de sticle de coniac și alte băuturi alcoolice. În plus, 8 cutii de capace și peste 20 de role de etichete pentru băutura contrafăcută.

Conform informațiilor disponibile, comercianții realizau producția cu  ridicata retailerilor și magazinelor de pe piețele din întreaga regiune.

În prezent, sunt derulate acțiuni de investigare pentru a determina cantitatea finală de bunuri confiscate și valoarea estimată a acestora, iar  alcoolul și timbrele de  accize vor fi direcționate la expertiză.

Calificarea legală în cadrul acestei proceduri în temeiul articolului 204 partea 1 din Codul penal al Ucrainei (fabricarea, depozitarea, vânzarea sau transportul ilegal în scopul realizării  de bunuri accizabile).

Cercetările ulterioare de pre-proces vor fi  efectuate de anchetatorii Poliției Naționale și colaboratorii  Serviciului Fiscal de Stat din regiunea Transcarpatiar, sub gestionarea procedurală a parchetului regiunii, potrivit serviciului de presă al procuraturii regiunii Transcarpatia.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 241

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți