Știri Social
19 iunie 2017

Aproximativ 750.000 de copii din estul Ucrainei ar putea rămâne fără apă potabilă

Aproximativ 750.000 de copii din estul Ucrainei ar putea rămâne fără apă potabilă

Aproape 750.000 de copii din estul Ucrainei pot rămâne fără apă potabilă curată, ca urmare a confruntărilor armate din teritoriile cu o importantă infrastructură civilă – avertizează un raport al Fondului Națiunilor Unite pentru Copii (UNICEF).

 Potrivit documentului,  citat de RADOR, această situație din Donbas amenință cu un focar de boli infecțioase.

”…Din cauza escaladării conflictului armat și, în special, a atacurilor, au fost avariate două stații de purificare a apei. Ca urmare a acestei situații, aproximativ 400.000 de persoane, inclusiv 104.000 de copii, de pe ambele părți ale liniei frontului din regiunea Donețk au fost private timp de patru zile de accesul la apă potabilă” – se arată în raport.

RADOR reamintește că potrivit UNICEF, aproximativ 3.000.000 de oameni din estul Ucrainei depind de sistemele de tratare a apei în jurul cărora au loc confruntări armate.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 211

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate