Știri Social
10 iulie 2018

Asociația „Medicul nostru” s-a deschis pentru pacienți în Noua Suliță, regiunea Cernăuți

Asociația „Medicul nostru” s-a deschis pentru pacienți în Noua Suliță, regiunea Cernăuți

În luna iunie, la Noua Suliță s-a deschis pentru pacienți asociația „Medicul nostru”, eveniment care a lăsat în inimile pacienților impresii de neuitat.

Chiar din primele zile, medicii asociației au oferit îngrijiri medicale pacienților, prestând servicii de calitate, oferind condiții moderne de îngrijire medicală.

Asociația prestează servicii de diagnoză, tratament, consultații și reabilitare în sfera urologiei și ginecologiei. În plus, pacienții au condiții pentru servicii de diagnosticare cu ultrasunete: glandă tiroidă, ficat, splină, pancreas, rinichi, uter, prostata, vezica urinara etc. Există, de asemenea, dispozitive medicale pentru colposcopie video și cistoscopie video care facilitează diagnosticarea bolilor precanceroase și canceroase ale colului uterin și vezicii urinare. Medicii, de asemenea, au creat toate condițiile pentru diagnosticul clinic-laborator, care include un întreg spectru de examinări de laborator care există în regiunea Cernăuți. Potrivit medicilor, pacientul care solicită ajutor va putea fi examinat pe loc, fără a fi necesară examinarea în laboratorul regional. Rezultatele analizelor vor fi cunoscute timp de maximum 24 de ore.


Medicina particulară a luat naștere în Noua Suliță, din primele zile demonstrând că este mult așteptată de pacienți. Medicii, la rândul lor, sunt gata să primească pacienții nu numai din raionul Noua Suliță, dar și din întreaga regiune.

Date de contact: medic ginecolog, Trânta Vitalie Nicolae, 0958274617, 0980518853, medic urologul Chișlar Sergiu Pavel, 0506712231,  0678570922.


 

Distribuie:
Vizualizări: 496

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate