Știri Social
07 iunie 2018

Au fost alocate 130 milioane de grivne pentru dezvoltarea regiunii Cernăuţi

Au fost alocate 130 milioane de grivne pentru dezvoltarea regiunii Cernăuţi

Peste 130 de milioane de grivne vor fi investite în regiunea Cernăuţi pentru reparaţia, reconstrucţia şi  reutilarea unor obiective de menire socială.

Potrivti promin.cv.ua, în cadrul unei şedinţe a Comisiei economie şi buget a Radei Supreme a Ucrainei a fost susţinută  propunerea Cabinetului de Miniştri privind alocarea a peste 130 de milioane de grivne pentru dezvoltarea regiunii Cernăuţi.

“Banii alocaţi din Fondul pentru dezvoltare regională vor fi folosiţi pentru îmbunătăţirea infrastructurii sociale din regiunea Cernăuţi”, a declarat prim-adjunctul şefului comisiei parlamentare pentru buget Vasili Amelcenko, membru al Partidului Radical.

Astfel, fondurile alocate vor fi cheltuite pentru lucrările de reparaţii la Spitalul de Urgenţă şi Spitalul Clinic Regional, se planifică finalizarea lucrărilor de construcție a unei grădiniţe în localitatea Karapciv din raionul Vijniţa, precum şi reconstrucţia staţiunii “Perla munților“ din satul Banâliv-Pidghirnâi din raionul Storojineţ, a Spitalului raional central Kiţmani, altor obiective de menire socială.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 451

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate