Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
08 noiembrie 2018

Autospeciala răpită în Belgia a fost reținută de grănicerii ucraineni în Transcarpatia

Autospeciala  răpită  în Belgia a fost reținută  de grănicerii ucraineni  în Transcarpatia

O autospecială  marca  „Fiat Ducato”, furat pe teritoriul Belgiei în decembrie 2015, a fost depistată de grănicerii ucraineni  din cadrul detașamentului de grăniceri Mucacevo.

Vehiculul de transport, fabricat  în  2011 se îndrepta  prin punctul de control și trecere a frontierei cu Ungaria  "Luzhanka",raionul Beregovo  și era condus de un cetățean italian în vârstă de  51 de ani.

În timpul controlului la  frontieră  la  verificarea actelor pe  mașină  a reacționat  baza de date a Interpolului, potrivit corespondentului BucPress în regiunea Transcarpatia, Elvira Chilaru.

Informația a fost furnizată către  Biroul ucrainean al Interpolului de la Kiev. Șoferul împreună cu mașina a fost transmis colaboratorilor Poliției Naționale a Ucrainei.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 161

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate