Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
13 martie 2019

Călătorii cernăuţeni se vor bucura de nouă cursă feroviară „Cernăuţi-Lviv” cu traseu prelungit

Călătorii cernăuţeni se vor bucura de nouă cursă feroviară „Cernăuţi-Lviv” cu traseu prelungit

Începând cu 31 martie a.c pe ruta care face legătura între oraşul Cernăuţi şi Lviv  va fi lansat trenul Nr.701/702 „Cernăuţi - Lviv”, care va pleca din staţia de sud a oraşului, situată pe strada Cikalova.   

Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook, Lilia Lebuhorska, şeful Agenţiei bucovinene de dezvoltare regională, în baza unei scrisori sosite din partea  Companiei Feroviare din Lviv.

În special, Lilia Lebuhorska  a propus modificarea programului de circulaţie al trenului specificat, menţionând ca traseul acestuia să fie continuat până în staţia de sud.  Potrivit ei, aceasta ar însemna că zeci de pasageri care locuiesc în celălalt capăt al oraşului vor avea posbilitatea să străbată oraşul cu trenul, renunţând la taxi şi alte mijloace de transport.

În aceiaşi scrisoare se mai menţionează că plecarea trenului „Cernăuţi-Lviv” din staţia de sud a oraşului va funcţiona mai întâi ca un experiment. Sosirea şi plecarea orientativă a trenului „Cernăuţi-Lviv” din şi în staţia de sud a Cernăuţiului va fi la orele 22.20 (sosirea) şi 05.45 (plecarea).

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 265

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate