Social
Redactor: Mariana Struț
24 martie 2020

Centrele de servicii administrative își vor relua parțial activitatea la Cernăuți

Centrele de servicii administrative își vor relua parțial activitatea la Cernăuți

Ministerul justiției al Ucrainei a adoptat decizia referitoare la reluarea activității Centrelor de acordare a serviciilor admistrative. Despre acesata a anunțat primarul de Cernăuți Oleksii Kaspruk.

„Vom cugeta în ce mod în cursul acordării serviciilor administrative să fie în siguranță angajații Centrului și locuitorii orașului Cernăuți. Suntem conștienți că nu poate fi oprită viața în oraș totalmente. Serviciile prestate vor fi remunerate adăugător”, a menționat primarul de Cernăuți.

Reamintim că Centrele de acordare a serviciilor administrative din Cernăuți și-au suspendat funcționarea în conformitate cu regulile privind introducerea carantinei, pentru stoparea răspândirii COVID-19. Angajații Centrului acordau consultații în regim telefonic.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 251

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate

Live Radio Cernăuți