Știri Social
17 mai 2018

Cernăuţi: Confruntarea transportatori-primărie continuă

Cernăuţi: Confruntarea transportatori-primărie continuă

 

În dimineaza zilei de 17 mai, transportul public cu microbuze în urbea cernăuţeană se află în colaps. Reprezentanţii Societăţilor private de transport din Cernăuţi afirmă că “nu se tem de sancţiunile ce intenţionează să le aplice primăria din cauza grevei declanşate”.

Potrivit publicaţiei molbuk.ua, transportatorii particulari de microbuze din centrul regional consideră ilegale sanţiunile amenzilor aplicate de primăria Cernăuţiului împotriva firmelor particulare ce asigură transportul de pasageri cu microbuzele.

Despre acest lucru a declarat directorul unei companii particulare de transport public cu autobuzele şi microbuzele, Vitalii Dziubak. “Legea privind transportul de persoane nu prevede această sancţiune”, a spus Dziubak. Potrivit acestuia, transportatorii consideră că ei au dreptul să revină cu microbuzele pe traseele oraşului, în cazul în care comitetul executiv va aproba un nou tarif.

„Cu privire la încetarea contractelor de transport… Într-adevăr, pentru atribuirea dreptului de deservire a rutelor (curselor), transportatorii trebuie să fie aleși pe baza unui concurs transparent”, a specificat Dziubak.

Confruntarea dintre transportatori şi primărie continua…

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 566

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate