Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
04 decembrie 2018

Cernăuţiul a fost numit cel mai frumos oraş din Ucraina pentru marcarea Anului Nou

Cernăuţiul a fost numit cel mai frumos oraş din Ucraina pentru marcarea Anului Nou

De asemenea, între cele mai fumoase oraşe din Ucraina privind marcarea Anului Nou , în afară de Cernăuţi, se numără Lviv şi Odesa, precum şi centrele de agrement din Carpaţi, potrivit directorului Centrului de dezvoltare a turismului, Volodymyr Ţaruk.

Potrivit lui, în această perioadă, pentru marcarea trecerii dintre ani  sunt selectate mai multe regiuni din Ucraina. „În primul rând este selectat oraşul Lviv şi regiunea Lviv, regiunea Transcarpatia, şi din ce în ce mai populară devine regiunea Cernăuţi şi oraşul Cernăuţi. De asemenea, se bucură de popularitate Odesa, bogată în obiective culturale şi istorice, apoi Cernigov şi alte oraşe cu un potenţial turistic deosebit”, a spus el.
În afară de aceasta, directorul Centrului de dezvoltare turistică a menţionat că în această perioadă creşte fluxul de turişti sosiţi în Ucraina, mai ales în staţiunile montane. Potrivit lui, pe cei care doresc să întâlnească Anul Nou în Carpaţi nu-i împiedică nici lipsa biletelor de călătorie, nici majorarea preţului de cazare cu 10-15 la sută.

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 649

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate