Știri Social
09 iulie 2019

Cernăuți: Activiștii publici vor bloca circulația autocamioanelor grele pe strada Hotinului

Cernăuți: Activiștii publici vor bloca circulația autocamioanelor grele pe strada Hotinului

După ce guvernul ucrainean a refuzat să aloce fonduri pentru reparația capitală a străzii ce se află într-o stare deplorabilă, grupul de inițiativă va bloca în permanență circulația mașinilor de mare tonaj pe strada Hotinului din Cernăuți.

Vom reaminti că reprezentanții unor organizații civice din oraș au cerut guvernului Groisman să aloce 195 milioane de grivne pentru repararea străzii, deoarece șoferii de autocamioane grele o folosesc ca o șosea de centură a Cernăuțiului. Potrivit oficialilor de la Cabinetul de miniștri al Ucraine, o porțiune a străzii Hotinului este și drum de circulație internațională, dar strada se află la balanța primăriei cernăuțene și prin urmare, nu vor fi alocate fonduri pentru lucrările de reparații capitale.

Astfel, în legătură cu o asemenea atitudine disprețuitoare din partea guvernului față de rugămintea cernăuțenilor, un grup de activiști au decis să blocheze circulația tirurilor pe strada Hotinului,  inițiind în data de 15 iulie curent acțiuni de protest pe acestă stradă, a scris pe pagina de Facebook unul dintre organizatori, Iurii Kovaleți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Ultimile știri Social
Distribuie:
Vizualizări: 315

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate