Social
08 octombrie 2019

Cernăuți: Autoritățile anunță despre redicționarea banilor pentru începerea sezonului de încălzire în oraș

Cernăuți: Autoritățile anunță despre redicționarea banilor pentru începerea sezonului de încălzire în oraș

Autoritățile anunță despre redicționarea banilor pentru a începe sezonul de încălzire în oraș. Din fondul rutier vor fi preluate mai mult de 8 milioane de grivne, care vor fi transferate către două întreprinderi cernăuțene ce prestează servicii comunal-locative.

În cadrul ședinței de astăzi a comitetului executiv al Consiliului orășenesc Cernăuți s-a luat decizia cu privire la redicționarea cheltuielilor bugetului orășenesc pentru anul 2019. Potrivit documentului, costurile de reparație a drumurilor vor fi reduse cu 8.65 milioane de grivne, o parte din aceste fonduri vor fi transferate către întreprinderea comunală de furnizare a energiei termice la consumatori (aproximativ 5 milioane) și  întreprinderii ce prestează servicii de aprovizionare cu apă și de canalizare - mai mult de 2.5 milioane, notează shpalta.media.

În plus, administrației depoului de troleibuze din Cernăuți vor fi transferate 2 milioane de grivne, care trebuiau să fie direcționate firmelor care colecteaza și transportă deșeuri.

Agenţia BucPress – www.bucpress.eu

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 201

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți