Social
20 august 2019

Cernăuți: Avertizare cu explozii la toate cafenelele, băncile și grădinițele din oraș, la ora prânzului

Cernăuți: Avertizare cu explozii la toate cafenelele, băncile și grădinițele din oraș, la ora prânzului

Colaboratorii Poliției Naționale din Cernăuți verifică informațiile despre minarea a 100 de obiecte din oraș: instituții preșcolare, cafenele și sucursale de bănci. Se efectuiază evacuarea cetățenilor din respectivele clădiri, transmite serviciul de presă al Poliției Națioanle.

Potrivit unui comunicat al Departamentului de poliție în regiunea Cernăuți, astăzi, marți 20 august, în jurul orei 09:00,  pe adresa poștei electronice a Direcției Serviciului de Stat pentru Situații de Urgență a sosit un mesaj că ar fi minate circa 100 de clădiri din centrul regional.

"În special, autorul anonim a informat că la prânz, în jurul orelor 11:00-12:00, vor fi aruncate în aer toate grădinițele, sucursalele de bănci și cafenelele de pe teritoriul orașului Cernăuți. Poliția cernăuțeană, specialişti pirotehnişti, chinologi și grupuri operative de investigaţie verifică clădirile de pe adresele indicate", se specifică în comunicatul poliției din Cernăuți.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 282

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți