Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
08 februarie 2019

Cernăuți: Pădurar reținut pentru luare de mită pentru cherestea de 2 mii de dolari

Cernăuți: Pădurar reținut pentru luare de mită pentru cherestea de 2 mii de dolari

Angajații Serviciului de Securitate din Ucraina au reținut un forestier al uneia dintre întreprinderile forestiere de stat din regiunea Cernăuți pentru mituire.

Agenții au stabilit că un bărbat a pretins de la un rezident local aproape două mii de dolari. Pentru suma menționată, intrusul a promis că va trimite clientului cincisprezece metri cubi de lemn comercial fără a se conforma procedurii de licitație stabilită de legislația Ucrainei, potrivit serviciului de presă al Serviciului de Securitate al Ucrainei din regiunea Cernăuți.

Aplicatorii legii l-au prins pe  forestier în timp ce  primea întreaga sumă  ilegală, lângă clădirea administrativă a silviculturii.

În cadrul unei proceduri penale deschise în temeiul părții 3 din art. 368 din Codul penal al Ucrainei, acțiunile de investigație urgentă și operaționale continuă.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 297

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate