Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
07 decembrie 2018

Comuna Voloca din raionul Hliboca participă la un proiect internațional în domeniul educației

Comuna Voloca din raionul Hliboca participă la un proiect internațional în domeniul educației

Zilele acestea, la Universitatea Augsburg din Germania, o delegație formată din  reprezentanții comunității teritoriale unite Voloca, din raionul Hliboca (Adâncata) împreună cu un reprezentant al Universității Naționale Cernăuți „Y.Fedkovich”, participă la atelierul de lucru în cadrul proiectului internațional „Centrul pentru Educația Adulților ca loc pentru studierea democrației în Ucraina”.

Scopul participării delegației la seminar în perioada 2-9 decembrie este de a primi recomandări metodologice adecvate pentru înființarea ulterioară a Centrului pentru educația adulților din comunitatea teritorială unită Voloca, raionul Hliboca, regiunea Cernăuți.

Centrul pentru educația adulților va fi primul centru creat în  zona rurală, în regiune. De asemenea, pentru a stabili o cooperare ulterioară, a obține experiență și abilități practice, delegația va vizita comunitatea bavareză și divizia europeană a administrației locale din Șvabia.

Proiectul  este implementat de către Universitatea din Augsburg (Prof. Elisabeth Meilhammer) de împreună cu Universitatea „Yuriy Fedkovych” (Prof. Iryna Petryuk) și comunitatea teritorială unită Voloca, cu sprijin financiar din partrea  Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Federale Germania.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 293

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate