Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
17 februarie 2019

Contrabanda săptămânii: O jumătate de milion de țigări din Ucraina, ascunse în minereu de fier și descoperite de vameșii slovaci

Contrabanda săptămânii: O jumătate de milion de țigări din Ucraina, ascunse în minereu de fier și descoperite de vameșii slovaci

La începutul săptămânii, aproximativ o jumătate de milion de țigări de contrabandă au fost capturate  de vameșii  slovaci la punctul  de trecere a frontierei Chyerna nad Tisou, unde sunt verificate  trenurile din  Ucraina.

Țigările de diferite mărci, marcate ca fiind din  Duty Free, au fost găsite ascunse sub un strat de minereu de fier concasat.

Potrivit serviciului de presă al vămii din orașul  Mihaylovtse, au fost ridicate 30 de pungi de plastic negru, în care erau  424,080 de țigări  de contrabandă, transportate în mod ilegal în Slovacia în valoare de peste 61 de mii de euro.

Cazul este investigat de un anchetator de la administrația financiară a Slovaciei. Pedeapsa pentru o astfel de infracțiune prevede  închisoare pe o perioadă de la trei până la opt ani.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 338

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate