Știri Social
Redactor: Georgeta Marina
05 iulie 2018

Contrabandiști de țigări, reținuți în regiunea Transcarpatia

Contrabandiști de țigări, reținuți în regiunea Transcarpatia

În apropiere nemijlocită de localitatea Slatina, regiunea Transcarpatia,  într-o  singură noapte au fost făcute încercări repetate de-a transporta ilegal țigări în România.

Luni, 2 iulie 2018, Serviciul de stat de grăniceri, detașamentul dislocat în Slatina  au depistat  și au reținut la numai 30 km de frontieră o persoană,  cetățean ucrainean în vârstă de 37 de ani care încerca să transporte ilegal  în România  2000 de pachete de țigări. Asupra persoanei a fost deschis un dosar  de constatare a contravenției, ce este  pasibilă de răspundere administrativă și criminală.

Puțin mai târziu grănicerii din același detașament au depistat pe malul râului de frontieră Tisa încă 3 colete de țigări.

În  aceiași noapte, la un alt punct  de  control și trecere a frontierei  de pe teritoriul Transcarpatiei, «Lujanca»  a fost  observat  un grup de persoane care se îndreptau spre linia de frontieră. Când grănicerii s-au apropiat de grupul cu pricina, oamenii  în grabă au părăsit 23 de colete și au luat-o la fugă de la fața locului – informează corespondentul BucPress.

Toate țigările reținute au fost înmânate Serviciului Fiscal de Stat.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 356

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate