Știri Social
12 iulie 2018

Copii din Transnistria se vor odihni la Centrul Ecologic pentru Tineret din Transcarpatia

Copii din Transnistria se vor odihni la Centrul  Ecologic pentru Tineret din Transcarpatia

Copii din Transnistria se vor odihni la Centrul  Ecologic pentru Tineret din Transcarpatia. Elevii gimnaziului de limbă ucraineană din orașul Bender, Transnistria au venit să se odihnească în Transcarpatia la invitația personală a lui  Gh. Moskal.

Copiii l-au invitat pe Gh. Moskal să sărbătorească împreună cu ei a 15-a aniversare a gimnaziului cu predare în limba ucraineană “I. Kotlyarevsky “din Bender, care este bine cunoscut de domnia sa – informează InterRegioNews.

“La un moment dat, fiind în calitate de președinte al Comitetului de Stat al Ucrainei pe problemele naționalităților și migrației, eu împreună cu Petro Poroșenko (atunci deputatul poporului În Rada Supremă), care o perioadă a vieții sale a trăit și a studiat în orașul Bender, am inaugurat această instituție”, a declarat şeful Aministraţiei regionale de stat Transcarpatia, Ghenadii Moskal.

Fiecare oaspete tânăr a primit de la liderul regiunii suveniruri și cadouri memorabile. Pentru copii, angajații ARS au organizat o excursie prin clădirea istorică a executivului regiunii Transcarpatia. În sala de ședințe au încercat ei însuși rolul de deputați regionali, iar cel mai impresionat  pentru copii a fost ascensorul „Paternoster“.

Copiii din Transnistria se vor odihni în Transcarpatia două săptămâni în Centrul  Ecologic pentru Tineret „Arnika“ din Nijni Vorota, raionul Voloveț. Se vor bucura de un program interesant și divers precum, drumeții montane, excursii la castele, activități sportive, ateliere de lucru și multe altele, comunică serviciul de presă al ARS Transcarpatia.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 510

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate