Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
22 ianuarie 2019

Copilul dispărut la săniuş din localitatea Bairachi a fost găsit

Copilul dispărut la săniuş din localitatea Bairachi a fost găsit

În seara zilei de 20 ianuarie la secţia de poliţie s-a adresat o femeie în vârstă de 42 de ani din localitatea Bairachi, anunţând despre disparţia copilului ei în vârstă de 8 ani. Potrivit acesteia, în jurul orelor 16:00 copilul a plecat la săniuş şi nu s-a mai întors timp de câteva ore.

Imediat după, poliţia locală cât şi ale secţii de patrulare din raionul Herţa au pornit în căutarea băieţelului. De asemenea, la proces s-au alăturat şi secţiile de poliţie din raioanele învecinate, Noua-Suliţa şi Hliboca precum şi localnicii.

După mai multe căutări şi cercetarea teritoriilor din apropierea dealului, unde dispărutul s-a dat cu sania, apelor din zonă, pădurilor şi caselor părăsite, băiatul a fost găsit.

După cum s-a comunicat, acesta a fost găsit în casa unui locuitor din satul Bairachi în vărstă de 79 de ani. S-a stabilit, că după câteva ore de sănuiş, băieţelul a înghetaţ de frig şi s-a dus  la casa bătrânului să se încălzească puţin, unde a şi adormit. Acesta a fost întors mamei, fără urme de violenţă corporală.  

Agenţia BucPresswww.bucpress.eu

Distribuie:
Vizualizări: 420

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate