Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
12 octombrie 2018

Din cauza neplătirii pensiei alimentare peste 1800 de cernăuțeni nu pot pleca în străinătate

Din  cauza neplătirii pensiei alimentare peste 1800 de cernăuțeni nu pot pleca în străinătate

De la începutul anului, copiilorcernăuțeni le-au fost plătite peste 27 milioane de pensii alimentare, dintre care peste 14 milioaneUAH au fost primite după ce s-au aplicat debitorilor sancțiuni, scrie BucPress.

Directorii guvernamentali au emis o rezoluție pentru 1851 de cernăuțeni privind stabilirea unei limitări temporare a debitorului în dreptul de plecare în afara Ucrainei, dreptul de a conduce autovehicule, utilizarea de arme, dispozitive pentru împușcarea cartușelor și stabilirea unei restricții temporare a debitorului în dreptul de a vâna.

Vă reamintim că, la sfârșitul lunii august, a intrat în vigoare cel de-al doilea pachet de legi, ceea ce mărește răspunderea în cazul neplătirii pensiei alimentare.

Acum, proprietatea debitorilor este arestată automat, notarii și registratorii de stat verifică datele din Registrul unificat al debitorilor.

Există, de asemenea, penalități de 20% până la 50% din suma datoriei pentru cei care nu plătesc pensia alimentară mai mult de un an.

În administrarea serviciului executorilor de stat din cadrul Departamentului Teritorial Principal de Justiție din regiunea Cernăuți sunt 9734 de decizii privind recuperarea pensiei alimentare, dintre care 1376 documente executive care au gradul de îndatorare de peste 6 luni.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 237

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate