Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
09 octombrie 2018

Directorul gimnaziului românesc “Alexandru cel Bun” din Cernăuţi a primit titlul de “Lucrător Emerit al Educaţiei din Ucraina”

Directorul gimnaziului românesc “Alexandru cel Bun” din Cernăuţi a primit titlul de “Lucrător Emerit al Educaţiei din Ucraina”

În preajma Zilei Învăţătorului marcată anual în prima duminică a lunii octombrie, Preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko a înmânat diplome de stat lucrătorilor din domeniul educaţiei din Ucraina. În special, au fost omagiaţi doi profesori din regiunea Cernăuţi, între care directorul Gimanziului românesc “Alexandru cel Bun” din oraşul Cernăuţi, dl Ion Ignat şi Anatolii Kuşnir, profesor la şcoala medie de cultură generală  Nr. 5 din Cernăuţi.

Potrivit informaţiilor, Ion Ignat a primit titul de “Lucrător Emerit al Educaţiei din Ucraina” iar Anatolii Kuşnir  - “Învăţător  Emerit al Ucrainei”.

Cu acest prilej, Institutul privind Modernizarea Conținutului Educației al Ministerului Educației din Ucraina din regiunea Cernăuţi a transmis sincere felicitări dlui Ion Ignat, subliind totodată contribuţia dumnealui la dezvoltarea învăţământului din Ucraina. “ Apreciem munca şi efortul dumneavoastră, devotamentul, altruismul şi responsabilitatea dvs. în calitate de pedagog. Vă dorim succese, inspiraţie, înţelepciune şi răbdare în activitatea de a educa şi creşte tânăra generaţie”, se spune în mesajul instituţiei de profil menţionate.   

Ceremonia de înmânare a diplomelor a avut loc în cadrul unei întâlniri a Preşedintelui Ucrainei cu lucrătorii din domeniul învăţământului.  

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 675

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate