Știri Social
12 octombrie 2017

Djamala a fost numită Ambasadorul Bunăvoinţei

Djamala a fost numită Ambasadorul Bunăvoinţei

Câştigătoarea Eurovisionului-2016, cântăreaţa ucraineană, Djamala a devenit Ambasarorul bunăvoinţei al Organizaţiei Internaţionale privind migraţia. Potrivit Centrului media ONU, artista se va alătura luptei globale împotriva traficului de fiinţe umane.

Organizaţia Internaţională privind migraţia a reamintit  că traficul de fiinţe umane şi formele moderne de sclavie sunt crime globale şi afectează toate ţările lumii. Totodată, Djamala va participa la campania de informare, consacrată luptei împotriva sclaviei, precum şi va lansa un videoclip pe această temă. Potrivit ei, acest vidoeclip va apărea pe ecranele ucrainene la 18 octombrie, de Ziua Europeană de luptă împotriva traficului de persoane.

Se menţionează că anual, ca urmare a comerţului, recrutării forţate sau a altor metode de constrângere, milioane de oameni nimeresc în reaţea de exploatare prin muncă, din care nu pot scăpa. Sute de mii de oameni lucrează până la exterminare în alteliere, pe câmp, în mine sau în calitate de servitoare casnică.

Potrivit Organizaţiei Internaţionale a Muncii, în prezent numărul victimelor muncii forţate este de circa 21 milioane. 

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 275

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate