Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
18 ianuarie 2019

Femeile din regiunea Cernăuți sunt invitate de poliția de patrulare la cursuri de autoapărare

Femeile din regiunea Cernăuți sunt invitate de poliția de patrulare la cursuri de autoapărare

Poliția de patrulare din regiunea Cernăuți, cu sprijinul fondului de caritate „Noua familie”, continuă să organizeze un curs gratuit destinat femeilor privind autoapărarea eficientă.

Organizatorii anunță că instructorii cu experiență le vor învăța pe cursante cum să facă față pericolului apărut în situații reale care se petrec atât pe stradă, cât și acasă. Antrenori le vor fi polițiștii de patrulare, care se ocupă de instruirea tactică pentru colegii lor.

Scopul cursului este de a le învăța pe femei să contracareze fizic și să reducă numărul de cazuri de violență domestică prin studierea metodelor de autoapărare.

De asemenea, formatorii vor acorda o atenție deosebită spiritului moral și încrederii, lucruri indespensabile  în fața  pericolului. Cursurile se vor desfășura în zilele de sâmbătă, între orele 14:00 și 16:00, Prospect Nezalezhnosti Nr.72, în complexul sportiv și de recreere „TIGR”.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 211

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate