Știri Social
09 august 2017

Frontiera cu Ucraina, închisă în Satu Mare. UPDATE: Traficul a fost redeschis

Frontiera cu Ucraina, închisă în Satu Mare. UPDATE: Traficul a fost redeschis

Autorităţile de frontieră din Ucraina au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației despre faptul că, începând cu ora 10:15 dimineaţa traficul prin Punctul de trecere a frontierei Diakovo, din Ucraina – corespondentul pe teritoriul României al PTF Halmeu, jud. Satu Mare  – se va întrerupe temporar, din cauza unor lucrări la alimentarea cu energie electrică pe teritoriul ucrainean.

Potrivit informaţiilor autorităţilor ucrainene, acesta urma să fie sistat până în jurul orei 17:00, notează presasm.ro, Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației recomandând cetățenilor să utilizeze celelalte puncte de trecere a frontierei situate la granița cu Ucraina.

La mai puţin de trei ore de la sistarea traficului, autoritățile de frontieră din Ucraina au informat Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, că lucrările la alimentarea cu energie electrică au fost finalizate în PTF Diakovo, Ucraina şi vă aduce la cunoștință faptul că traficul prin PTF Halmeu-PTF Diakovo s-a reluat și se desfășoară în condiții normale.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 551

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate