Știri Social
Redactor: Mariana Struț
13 martie 2019

Gimnaziul din Hotin – printre câștigătorii concursului de proiecte al Fondului Kliciko

Gimnaziul din Hotin – printre câștigătorii concursului de proiecte al Fondului Kliciko

Gimnaziul din orașul Hotin, regiunea Cernăuți, se numără printre 100 de școli ale Ucrainei care va participa la Ecoproiectul Fondului Kliciko. Despre aceasta a anunțat pe pagina Facebook publicația locală „Hotinski Visti”.

”Klitschko Foundation prin intermediul concursului a selectat 100 de instituții școlare care vor participa la proiectul ecologic. Scopul acestui proiect este ca școlarii să deprindă în cursul lecțiilor informale crearea aptitudinilor de sortare a gunoiului la cetățeni. Din 1098 de solicitări au fost selectate 100, printre care și cea a consiliului școlăresc a Gimnaziului din Hotin”, este menționat în comunicatul de presă.

Concursul este prevăzut pentru extinderea posibilităților tinerilor asupra dezvoltării comunităților. Echipa care se compune din 3 elevi și un pedagog va trece câteva etape de studii, inclusiv trainingul Active Citizens. Trainerii invitați vor povesti despre depășirea obstacolelor în cadrul proiectelor, vor da recomandări cum de găsit finanțare pentru dezvoltarea comunităților și vor vorbi despre experiențele necesare în domeniul ecologiei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Distribuie:
Vizualizări: 234

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate