Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
08 octombrie 2018

Grav accident rutier în localitatea Iordănești, regiunea Cernăuți

Grav accident rutier în localitatea Iordănești, regiunea Cernăuți

În localitatea Iordăneşti, raionul Hliboca, regiunea Cernîuți, a avut loc un grav accident rutier în urma căruia un copil în vârstă de doi anişori şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au fost transportate la spital – informează BucPress.  

Accidentul a fost cauzat de către un tânăr de  32 de ani. Fiind în stare de ebrietate, acesta a pierdut controlul automobilului şi a lovit din plin un „Volkswagen” care s-a răsturnat. Micuțul care se afla în microbuz a murit pe loc din cauza leziunilor corporale. Alţi trei pasageri au fost transportaţi la spital cu grave leziuni corporale.

Şoferul în cauză a fost reţinut, iar la faţa locului se află colaboratorii serviciului de anchetă pentru efectuarea cercetărilor.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 384

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate