Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
15 martie 2019

În luna aprilie se va organiza un seminar internațional pentru lucrătorii din domeniul educației, culturii și sănătății cu vizitarea unor țări UE

În luna aprilie se va organiza un seminar internațional pentru lucrătorii din domeniul educației, culturii și sănătății cu vizitarea unor țări UE

În perioada 4-8 aprilie 2019, va avea loc seminarul internațional „Experiența europeană în sfera culturii, educației, sănătății: stadiul actual și perspectivele de dezvoltare” cu o vizită în Slovacia, Ungaria și Polonia.

Sunt invitați să participe la seminarul internațional reprezentanții administrațiilor de stat raionale, ale orașului, organismele de autoguvernare locale, angajații organizațiilor culturale, educaționale, de asistență medicală, ONG-urilor, afacerilor umanitare, dar și alți specialiști interesați.

Cazarea, masa și călătoriile efectuate în cele trei țări vor fi suportate de  participanți. Potrivit rezultatelor seminarului, se vor elibera certificatele în cauză.

Documentele necesare pentru emiterea vizelor Schengen (cu excepția titularilor de pașapoarte biometrice pentru călătorii în străinătate) se trimit până la data de 18 martie 2019 organizației publice  „De la inimă la inimă” la adresa: 03062, Kiev, strada. Shcherbakivsky, 31/40, birou 62 sau pot fi livrate personal după înregistrarea prealabilă prin telefon. Pentru mai multe detalii accesați aici.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 405

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate