Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
22 ianuarie 2019

În Transcarpatia au fost reținuți braconieri în timp ce vânau fazani

În Transcarpatia au fost reținuți braconieri în timp ce vânau fazani

Colaboratorii Poliției Naționale, echipele  de patrulare și reacționare rapidă Hust din Transcarpatia, datorită informației cetățenilor  au  întreprins acțiuni de combatere a  braconajului cinegetic.

Trei locuitori ai raionului Hust cu  o armă  de vânătoare  neînregistrată au  împușcat trei fazani.  A fost deschis un dosar penal, au fost inițiate anchetările.

Polițiștii au fost informați de cetățenii activi din Hust despre faptul că au observat  un grup de vânători  ce întreprindeau acțiuni calificate drept braconaj cinegetic.

Polițiștii  au reacționat cu promptitudine și în jurul orei 15.00 au oprit pe centura orașului Hust o mașină  marca „Mercedes Sprinter“, condusă de un locuitor al satului  Nankovo. Împreună cu el în mașină  se mai aflau încă doi cetățeni.

În timpul inspectării mașinii poliția a depistat o pușcă de vânătoare neînregistrată, încărcată cu un singur cartuș calibru de 16 mm și trei fazani împușcați.

Polițiștii au chemat echipa de investigare.  Pușca neînregistrată și fazanii  au fost confiscați. Circumstanțele  dosarului sunt  anchetate  de colaboratorii poliției.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 143

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate