Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
04 ianuarie 2019

Instrucțiuni de depozitare și vânzare a pirotehnicelor în Cernăuți

Instrucțiuni de depozitare și vânzare a pirotehnicelor în Cernăuți

Inspectorii Serviciului de Stat al Ucrainei pentru situații de urgență din regiunea Cernăuți, împreună cu poliția au efectuat un raid la piața „Bucovina”. În timpul întâlnirilor cu lucrătorii și cumpărătorii pieței, ofițerii de aplicare a legii și inspectorii le-au reamintit tuturor regulile de depozitare și vânzare a pirotehnicelor.

În special, s-a subliniat faptul că artificiile nu ar trebui să fie vechi și cu ambalajul deteriorat. În schimb, aceste produse trebuie să poarte numele și tipul de articol pirotehnic, marca națională în conformitate cu reglementările tehnice, numele producătorului și importatorului, greutatea amestecului pirotehnic, instrucțiunile de utilizare, limitele de vârstă, data fabricării, data expirării etc.

Pentru ca vânzătorii să își amintească regulile de utilizare a articolelor pirotehnice și să le ofere indicațiile necesare clienților, salvatorii le-au înmânat flyere.

De asemenea, comercianții au fost informați  cum să acționeze în caz de incendiu în locurile de vânzare. Prin urmare, inspectorii Serviciului de Stat al Ucrainei pentru situații de urgență din regiunea Cernăuți au efectuat o instruire practică privind utilizarea adecvată a mijloacelor primare.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Distribuie:
Vizualizări: 154

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate