Știri Social
07 august 2017

Ivan Muntean: Împreună vom depăși toate dificultățile şi vom construi o Bucovină de succes

Ivan Muntean: Împreună vom depăși toate dificultățile şi vom construi o Bucovină de succes

Despre aceasta, Președintele Consiliului Regional Cernăuți a spus în timpul somlenităţilor susţinute cu prilejul celei de-a 77-a aniversări de la formarea regiunii Cernăuţi, desfăşurate în Sala de Marmură a Universităţii Naţionale de Stat „Iurii Fedkovici” din Cernăuţi.

 Potrivit lui „pe teritoriul Bucovinei, secole la rând, umăr la umăr trăiesc în pace şi înţelegere mai multe etnii de diferite confesiuni religioase. Toleranţa, înțelegerea și respectul față de obiceiurile și tradițiile naționale sunt trăsăturile caracteristice ale locuitorilor din ţinutul nostru. În prezent, regiunea Cernăuţi dispune de un potenţial de dezvoltare din punct de vedere ştiinţific, economic, al turismului şi culturii. De aceea, sper că prin eforturi comune vom învinge orice difucultăţi şi vom crea o Bucovină de succes”, a menţionat Ivan Muntean.

În plus, cu prilejul celei de-a 20 aniversări de la semnarea Acordului de Parteneriat, preşedintele Consiliului regional a înmânat diplome „Pentru merite deosebite în faţa Bucovinei”, personalităţilor care au contribuit la dezvoltarea regiunii noastre. La festivităţile organizate cu prilejul celei de-a 77-a aniversări de la formarea regiunii Cernăuţi au participat delegaţii oficiale din Germania, Franţa, România, precum şi activişti publici din regiune.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 183

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate