Știri Social
Redactor: Svetlana Pantea
11 aprilie 2018

La Cernăuţi a avut loc Primul Mic Dejun de Rugăciune

La Cernăuţi a avut loc Primul Mic Dejun de Rugăciune

La Cernăuţi a avut loc Primul Mic Dejun de Rugăciune. Cu acest prilej, preşedintele Consiliului Regional, Ivan Muntean, a mulţumit tuturor participanţilor la Micul Dejun de Rugăciune desfăşurat în fosta reşedinţă a Mitropoliţilor Bucovinei şi Dalmaţiei, menţionând importanţa acestui eveniment. 

Potrivit lui, scopul Micului Dejun de Rugăciune este de a uni oamenii de diferite culturi şi confesii religioase. “Principalul scop al acţiunii este de a ne aduna şi ruga împreună Domnului pentru o viaţă mai bună, pentru pace şi linişte în regiunea noastră şi în Ucraina. Să ne unim pentru pace, înţelegere şi prosperare”, a spus Ivan Muntean.

Totodată, el a menţionat că în timpul Micului Dejun de Rugăciune s-a discutat despre unele chestiuni importante, fiecare exprimându-şi punctul de vedere asupra celor discutate.

În cadrul Micului Dejun de Rugăciune a fost adus un omagiu tuturor apărătorilor Ucrainei care au murit în timpul războiului hibrid din estul ţării precum şi s-au rugat pentru pace şi prosperitatea ţării.

„Cred cu sinceritate că Micul Dejun de Rugăciune de astăzi este cu un pas mai aproape de obiectivul comun al păcii şi prosperităţii, a devenit o bună platformă pentru schimbul de idei şi opinii. Sper că de acum înainte un astfel de format de comunicare va deveni tradiţional pentru Bucovina şi ne vom întâlni în fiecare an pentru a comunica într-un cerc prietenos, pentru a căuta şi pentru a găsi răspunsuri la întrebări importante şi pentru a cere Domnului un viitor mai bun pentru statul nostru”, a concluzionat Ivan Muntean.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 277

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate