Știri Social
11 august 2017

La Cernăuţi s-a desfăşurat o “masă rotundă” cu tema: “Cooperarea internațională a regiunilor: principalele realizări și perspective în contextul UE-Ucraina”.

La Cernăuţi s-a desfăşurat o “masă rotundă” cu tema: “Cooperarea internațională a regiunilor: principalele realizări și perspective în contextul UE-Ucraina”.

La 07 august 2017, la Cernăuţi a avut loc masă rotundă cu tema: “Cooperarea internațională a regiunilor: principalele realizări și perspective în contextul UE-Ucraina”', care a reunit delegații politice partenere ale regiunii Cernăuţi, Schwaben (Germania), Mayenne (Franţa) și Suceava (România).

Potrivit domnului Ionel Ivan, ministru-consilier al Consulatului General al României la Cernăuţi, în timpul întrunirii au fost abordate subiecte conexe privind cooperarea transfrontalieră, precum și aspecte concrete ale parteneriatului UE-Ucraina.

Evenimentul a fost organizat pentru a marca 20 de ani de la semnarea declarației comune “Patru regiuni pentru Europa”. Delegația părții române a fost condusă de domnul Gheorghe Flutur, președintele Consiliului Județean Suceava.

De asemenea, la “masa rotundă” au fost prezenți guvernatorul regiunii Cernăuți, domnul Oleksandr Fişciuk și președintele Consiliului Regional, domnul Ivan Muntean.

În opinia d-lui Ionel Ivan, această întâlnire a oferit posiblitatea de releva bunele relații diplomatice dintre România și Ucraina şi parteneriatul strategic dintre țările noastre.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 125

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate