Social
Redactor: Mariana Struț
20 august 2019

La Lujani regiunea Cernăuți se desfășoară un exercițiu al aviației

La Lujani regiunea Cernăuți se desfășoară un exercițiu al aviației

Militarii din cadrul detașamentului 3 al brigăzii de asalt aeriene 80 efectuează sărituri cu parașuta la poligonul din orașul Lujani, regiunea Cernăuți. Potrivit comisariatului militar din regiunea Cernăuți la antrenamente este mobilizat tot personalul unității militare inclusiv ofițerii, militarii pe contract, ș.a.

Săriturile cu parașuta sunt efectuate de pe bordul helicopterului Mi-8 al aviației militare, de la înălțimea 600 și 800 metri.

O atenție deosebită în cadrul orelor antrenorii acordă parașutiștilor care efectuează prima sa săritură. Zilnic sunt efectuate aproximativ 200 de sărituri cu parașuta, menționează Serviciul de presă al brigăzii de asalt aeriene 80.

80% din militarii care se antrenează la Lujani au experiență bogată de sărituri cu parașuta. În prealabil aceștia au trecut un curs pregătitor și au făcut antrenament la complexul de parașutism militar.

În data de 2 septembrie după ce se va încheia exercițiul, militarii care își fac serviciul în bază de contract vor pleca în zona operațiunii forțelor armate unite din Estul Ucrainei.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu

 

Alte știri BucPress
Distribuie:
Vizualizări: 169

radio
Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
unnamed
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Ministerul pentru Românii de Pretutindeni Centrul media bucpress
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2020 BucPress - Toate drepturile rezervate
Live Radio Cernăuți