Știri Social
14 iunie 2018

La Moscova se deschide Campionatul Mondial de Fotbal

La Moscova se deschide Campionatul Mondial de Fotbal

 

Activistul rus anti-corupție Alexei Navalnîi a fost eliberat din detenție cu câteva ore înainte de deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal.

Potrivit Radio Europa Liberă, Navalnîi, unul din cei mai activi opozanți ai regimului Putin, fusese condamnat în mai la 30 de zile închisoarea pentru organizarea manifestațiilor de protest înainte de inaugurarea noului mandat al președintelui Vladimir Putin.

La Moscova se deschide Campionatul Mondial de Fotbal cu meciul Rusia-Arabia Saudită. Printre invitații președintelui rus Vladimir Putin la primul meci al campionatului se numără și președintele R. Moldova, Igor Dodon. Campionatul durează până pe 15 iulie, iar cele 32 de echipe calificate vor juca pe 12 stadioane din 11 orașe. Este primul campionat de fotbal găzduit de o țară din Europa de Est. Pentru prima oară la un turneu final al Cupei Mondiale se va utiliza sistemul de asistenţă video în arbitraj. 

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 267

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate