Știri Social
13 iunie 2018

La Siret au fost confiscate 31 mii de pachete cu ţigări de contrabandă de proveniență ucraineană, ascunse în tavanul şi pereţii unui microbuz

La Siret au fost confiscate 31 mii de pachete cu ţigări de contrabandă de proveniență ucraineană, ascunse în tavanul şi pereţii unui microbuz

Poliţiştii de frontieră au confiscat aproximativ 31.000 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană, ascunse într-un spaţiu special amenajat între compartimentul marfă şi cel destinat pasagerilor, în tavanul şi pereţii dubli ai caroseriei unui microbuz.

Potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, remis, miercuri, AGERPRES, echipajul mobil al poliţiei de frontieră a oprit pentru control, la ieşirea din oraşul Siret, judeţul Suceava, un microbuz înmatriculat în Ucraina, condus de un bărbat de 44 de ani, care era însoţit de o femeie de 40 de ani, ambii cu cetăţenie româno-ucraineană.

"Din primele verificări asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit un spaţiu special amenajat între compartimentul marfă şi compartimentul destinat pasagerilor, în care a putut fi observată o cantitate mare de ţigări, fapt pentru care cei doi au fost conduşi, împreună cu microbuzul, la sediul Poliţiei de Frontieră pentru continuarea cercetărilor. Asupra autovehiculului a fost efectuat un control amănunţit, în urma căruia a fost descoperită în spaţiul special amenajat între compartimentul marfă şi compartimentul pasagerilor, precum şi în pereţii dubli ai caroseriei, în tavanul microbuzului şi într-o canistră din plastic, cantitatea de 30.950 pachete cu ţigări de diferite mărci, de provenienţă ucraineană", se arată în comunicat.

Cele două persoane au fost reţinute, urmând ca în cursul zilei de miercuri să fie prezentate magistraţilor Judecătoriei Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 363.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 498

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate