Știri Social
Redactor: Mirela Amarie
08 iunie 2018

Ministerul Sănătății din Ucraina va începe vaccinarea adulților cu risc de rujeolă

Ministerul Sănătății din Ucraina va începe vaccinarea adulților cu risc de rujeolă

„Recent, s-au făcut modificări în documentele normative care permit imunizarea gratuită cu vaccinurile achiziționate din fonduri bugetare, pentru adulții din grupuri cu risc crescut de boală rujeolică”, se arată în raport.

Această decizie a fost luată în legătură cu creșterea incidenței rujeolei la adulți. De la începutul anului, 40% dintre toți pacienții sunt adulți. Este vorba despre răspândirea morbidității în grupuri care trăiesc într-un spațiu comun (militari, luptători, studenți), precum și între educatori și medici.

Ministerul Sănătății a comandat suplimentar încă 392 mii de doze de vaccinuri pentru prevenirea rujeolei. În viitorul apropiat va fi adoptat un program de imunizare pentru adulți și vor fi identificate grupurile care vor fi vaccinate gratuit.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 277

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate