Știri Social
11 octombrie 2018

Ministrul ucrainean al apărării: ”Exploziile la depozitul de armament din reg. Cernighiv reprezintă neîndoielnic „atacuri”

Ministrul ucrainean al apărării: ”Exploziile la depozitul de armament din reg. Cernighiv reprezintă neîndoielnic „atacuri”

Tancuri și avioane specializate  au fost trimise pentru stingerea marelui incediu la depozitul de armament în apropiere de Ichnya, reg. Cernighiv.

Potrivit informației transmise de Radio Europa Liberă, autoritățile de la Kiev au trimis tancuri specializate și avioane pentru stingerea incendiului masiv care a continuat și ieri la un depozit de armament din nordul Ucrainei. Peste 12 mii de persoane au fost evacuate după ce munițiile depozitate în apropierea orașului Ichnya au început să explodeze în dimineața de 9 octombrie.

Serviciul de securitate SBU investighează versiunea unei acțiuni de sabotaj. Vorbind la o ședință a guvernului, ministrul Apărării, Stepan Poltorak, a apreciat că exploziile reprezintă neîndoielnic „atacuri”.

Marele Stat Major al armatei ucrainene a spus că a întărit paza la toate depozitele de armament din țară. În depozitul de la Ichnya, cu o suprafață de 680 de hectare, s-ar fi aflat peste 70 de mii de tone de muniții, majoritatea fiind gata de folosire.

BucPress

 

Distribuie:
Vizualizări: 324

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate