Știri Social
14 iulie 2017

Noi discuții româno-ucrainene despre reconstrucția podului peste râul Tisa între orașele Sighetu-Marmației – Solotvino

Noi discuții româno-ucrainene despre reconstrucția podului peste râul Tisa între orașele Sighetu-Marmației – Solotvino

Ministrul Infrastructurii Ucrainei, Volodimir Omelian, comentând rezultatele vizitei sale recente în România, a declarat, că pentru prima dată în ultimii ani, părțile au demonstrat disponibilitatea pentru un dialog constructiv cu privire la toate direcțiile problematice -  notează Inter Regio News.

În timpul vizitei, ministrul Infrastructurii  Ucrainei s-a întâlnit cu ministrul Transporturilor din România Răzvan Cuc, a participat la reuniunea Comisiei mixte pentru cooperare economică, industrială și tehnico-științifică. Părțile au făcut schimb de informații cu privire la situația economică a țării și au discutat perspectivele de cooperare bilaterală între Ucraina și România în domeniul transporturilor și infrastructurii, inclusiv transportului feroviar,  automobilistic, transportului naval, de asemenea, au discutat strategia UE pentru regiunea Dunării.

S-a decis să fie organizat un grup de experți pentru a stabili noul statut al noului punct de trecere al frontierei și restaurarea podului rutier care traversează frontiera dintre cele două state peste râul Tisa între orașele Sighetu-Marmației (România) -Solotvino (Ucraina).

BucPress

 

 

Distribuie:
Vizualizări: 308

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate