Știri Social
17 mai 2017

O elevă din Cernăuți – printre învingătorii concursului național de eseuri „Eu sunt european”

O elevă din Cernăuți – printre învingătorii concursului național de eseuri „Eu sunt european”

În perioada septembrie 2016 – martie 2017, conform Planului comun de acțiuni al Ministerului Culturii și Tineretului din Ucraina și Organizației panucrainene de tineret „De la inimă la inimă” pe anii 2016-2021, în colaborare cu Ambasada Lituaniei în Ucraina a fost organizată cea de-a IV ediție a Concursului național de eseuri „Eu sunt european” – notează BucPress.

La concurs au participat circa 5,5 mii de tineri din toate regiunile Ucrainei. 

Astfel, la 31 martie 2017 la Ambasada Republicii Lituania în Ucraina au fost premiați cei 26 de câștigători celei de-a IV-a ediții a Concursului panucrainean de eseuri „Eu sunt european”, între care a fost și eleva Școlii medii de gradul I-III  Nr.16 din Cernăuți, Anastasia Eremenko, obținând locul III. Tuturor învingătorilor li s-au oferit diplome și cadouri de preț.

BucPress

Distribuie:
Vizualizări: 305

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2018 BucPress - Toate drepturile rezervate