Știri Social
Redactor: Mariana Struț
17 ianuarie 2019

O nouă autospecială pentru pompierii din regiunea Cernăuți

O nouă autospecială pentru pompierii din regiunea Cernăuți

În data de 15 ianuarie, în timpul vizitei unei delegații din districtul Legionowski, Polonia, în orașul Vijnița a avut loc prezentarea noii autospeciale ”Star”, achiziționate pentru pompierii locali.  Acest gest a putut fi realizat grație cooperării transfrontaliere dintre consilierii locali și reprezentanții districtului Legionowski în cadrul concursului inițiativelor pentru dezvoltarea zonelor montane, inițiat de Asociația Euroregiunea Carpați-Ucraina.

La ceremonii au fost prezenți reprezentanții puterii locale, raionale și conducerea Departamentului pentru situații de urgență al Ucrainei în regiunea Cernăuți și oaspeți din districtul Legionowski, Republica Polonia.

”Îmbunătățirea securității în caz de incendii în zonele rurale și asigurarea cu noi utilaje este scopul primordial al Serviciului de salvatori. Grație conlucrării dintre  autoritățile locale și autoritățile din districtul Legionowski, Polonia, am reușit să asigurăm un nivel mai înalt al lichidării incendiilor în raionul Vijnița” – a specificat șeful Departamentului situațiilor de urgență, Serghii Mîhailiuk.

Agenția BucPress – www.bucpress.eu 

 

Distribuie:
Vizualizări: 286

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate