Știri Social
Redactor: Elvira Chilaru
05 ianuarie 2019

O remorcă cu 20 de mii pachete de țigări de contrabandă, neobservată de vameșii ucraineni din Transcarpatia

O remorcă cu 20 de mii pachete de țigări de contrabandă, neobservată de vameșii ucraineni din Transcarpatia

Un microbuz cu remorcă, care transporta un lot  mare de articole de tutungerie  de contrabandă, a trecut controlul fără a fi depistată marfa la postul vamal „Tisa“ din cadrul DFS Transcarpatia și a fost reținut de vameșii maghiari la frontiera ucraineano--ungară.

Colaboratorii  vamali din Ungaria au trimis un microbuz suspect cu o remorcă mare la un control  aprofundat. Împreună cu  personalul Administrației Vamale controlul l-au efectuat și colaboratorii Serviciului de Impozite  din Ungaria (NAV), astfel s-a reușit să fie depistată ascunzătoarea cu  20 de mii de pachete de țigări de contrabandă în valoare de 22 de milioane de forinți.

Produsele din tutun erau ascunse într-o ascunzătoare special amenajată  sub acoperișul remorcii. În schimb, remorca era goală.

Conducea  microbuzul, ce se îndrepta spre  Italia,  un cetățean  ucrainean, cu el în cabină era un  pasager. Șoferul a declarant că  pasagerul  nu știa despre produsele  nedeclarate.

Agenția BucPress  - www.bucpress.eu


 

Distribuie:
Vizualizări: 392

Ascultă-ne Live
Descarca lista Winamp, iTunes Descarca lista Windows Media Player Descarca lista Real Player Descarca lista QuickTime Descarca lista web proxy Descarca lista tunein
Descarca lista Appstore Descarca lista Google Play
Pentru dedicații:
e-mail: radio.cernauti@gmail.com
BucPress pe Facebook
Parteneri BucPress
Cernăuți live
Parteneri Media BucPress
AGERPRES • Actualizează lumea
Proiect realizat cu sprijinul:
Proiect finanțat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni (MRP). Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a MRP.
© 2019 BucPress - Toate drepturile rezervate